Honden welkom

word ik al bruin?
word ik al bruin?

Als hondenliefhebbers weten wij hoe moeilijk het kan zijn om een geschikt vakantiehuis te vinden waarin je ook je honden mag meebrengen. In onze huisjes  la Seganjotte en la Tourterelle zijn honden welkom. De tuinen zijn goed omheind. 

In het bos zult u niet snel mensen tegenkomen. Het is heerlijk  dwalen over kleine paadjes soms doorkruist door kleine beekjes. 

In de velden en bossen is wel veel wild. Denk hierbij aan hazen, reeen en wild zwijnen. 

Voor wie zijn honden graag vers voer geeft, biedt het vriesgedeelte boven de koelkast genoeg ruimte. (Anders kan er ook gebruik gemaakt worden van onze vrieskisten op 5km).

Wij bieden ook Kompleet Vers Vlees worsten van 1kg aan. 

Als u ruim van te voren aangeeft wat u zou willen bestellen, dan zorgen wij ervoor dat het voor de honden klaarligt in het vriesvak van uw huisje. 

Hopelijk niet nodig in uw vakantie maar mocht uw hond iets gaan mankeren, in een nabij gelegen dorp kunt u goed terecht bij de dierenartsenpraktijk waar wij ook met onze honden (en schapen) naar toe gaan.  Op 15 km is een dierenartspraktijk waar 2 Vlaams sprekende dierenartsen werkzaam zijn. 

Op het Franse platteland blijft het in de  periode rond Oud en Nieuw ook volkomen stil en rustig. Ideaal voor honden die heel erg bang zijn van die harde knallen.

 

Als bij u de honden gewend zijn om op de bank te liggen is dat bij ons ook prima. Wilt u in dat geval een hondenkleed voor op de banken meebrengen?